Style

Fluweelzacht en tóch denim

Wie zei er dat denim niet comfortabel kan zijn?!
Reading time 1 minutes
DENIM FOR SOFTIES

Diesel lanceert een nieuwe denimcollectie die je niet meer uit wil trekken; we hebben het over de Velvet Denim-lijn, gemaakt van een stof die even sterk als zacht is. Het is dan ook niet voor niets dat de herfstcampagne de toepasselijke naam For Softies draagt. Overigens heeft deze campagne ook een serieuzere lading: het roept namelijk op om stereotyperingen rondom uiterlijk te doorberken; iemand die er een tikkeltje woest en ongepolijst uitziet kan van binnen immers heel zacht en vriendelijk zijn!

 

 

De campagnefoto's tonen mensen met een 'harde' buitenkant die poseren met zachte elementen en vice versa. Mooi om te zien hoe hard en zacht prima samengaan en elkaar niet hoeven uit te sluiten!

Hetzelfde geldt voor de nieuwe denimlijin: stevig als vanouds maar tegelijkertijd fluweelzacht! Om dit voor elkaar te krijgen is de gebruikelijke Diesel-denim gecombineerd met flock, ook wel bekend als velvet trim. Hieruit is een nieuw materiaal ontstaan met fluwelen finish en een gladde afwerking. In de herfstcollectie zien we drie verschillende stijlen voor mannen en vrouwen. Wij zijn vooral fan van de wide leg jeans met rode gloed, zoals afgebeeld hiernaast. Perfect voor het najaar!

De Denim for Softies-collectie met Velvet Denim is vanaf nu verkrijgbaar. 

/

Shop

DIESEL_WIDEE_00S57C_0091T_62Z.JPG
DIESEL_D-VIDER_00SSQ3_0091U_01.jpg
DIESEL_D-STRUKT_00SPW5_0091I_02.jpg
DIESEL_D-RIFTY_00SMN0_0091I_02.jpg
DIESEL_D-FAYZA_00SV1Z_0091U_01.jpgDIESEL_D-BAZER_00SSLL_0091T_5AV.jpg

Tags

denim
diesel
2019
fw19

Lees ook

Aanbevolen voor jou