Style

Er is een nieuw lingerielabel op de markt… and it’s hot!

Sexy, zelfverzekerd, sterk én met een Hollands tintje: dat is de nieuwe (en eerste!) collectie van chptr-S.
Reading time 1 minutes

Het nieuwe lingerielabel, opgericht door de zussen Valery en Daniek, brengt de eerste collectie Sister from another mister op de markt. Speciaal voor vrouwen die hun sexyness een vrouwelijke charmes omarmen. En wie wil dat nu niet om het lijf hebben?

‘Be sexy, but subtle’. Met deze insteek is alles begonnen. Vanuit de overtuiging dat iedere vrouw het verdient om zich zelfverzekerd te voelen in haar lingerie zijn de viertal bralettes ontworpen. En wat voor! Verfijnde materialen die gecombineerd kunnen worden met een sexy, bijpassend broekje. Iedere dag is een reden om jezelf sterk en op en top vrouw te voelen!

Chptr-S betekent een nieuw hoofdstuk in het leven van de zussen. Sister from another mister is dan ook het toonbeeld van een hechte vriendschap en zussenband, die ook op creatief en ondernemend vlak een goede aanvulling voor elkaar zijn. ‘If you got it, flaunt it’, lijken beide dames uit te stralen en zijn daardoor een uitstekend boegbeeld van hun eerste collectie. 

Ga je voor John of William vanavond? Dat is vanaf nu de vraag van de dag. Alle handmade eyecatchers zijn namelijk vernoemd naar mannen. En daar hoort absoluut geen sulletjesnaam bij. Dus laat John, William en George vooral binnen in je kledingkast. Want van een sterke man is niemand ooit minder vrouw geworden.

/

De nieuwe collectie van chptr-S is verkrijgbaar online en binnenkort ook bij exclusieve modeboetieks in Nederland.

Tags

lingerie
chptr-s

Lees ook

Aanbevolen voor jou