Style

Eén tas, drie looks: Patrizia Pepe

Met een tas van Patrizia Pepe maak je dit najaar goede sier dankzij opvallende details zoals: borduursels, steentjes en kleurcontrasten.
Reading time 50 seconds

 

 

KENMERKEN
Met de tassen in de nieuwe collectie van het Italiaanse merk zal je sowieso opvallen. De tassen zijn namelijk veelvuldig afgewerkt met metallic accessoires, gerimpelde randjes, bloemenprints en strassteentjes. Het resultaat is een heuse kakofonie van kleuren en bijzondere kleurcombinaties en -contrasten. Punk meets romantiek!

 

STIJL
De collectie bestaat zowel uit grotere exemplaren zoals deze, maar ook de microbags die ontworpen zijn om gedragen te worden als sieraden samen met grotere en andere accessoires. Patrizia Pepe's tassen passen perfect bij de hoge hakken, biker boots en puntige pumps uit de andere collecties van het merk. Het Patrizia Pepe-vliegje prijkt natuurlijk prominent op de tas.

Shop

Saint laurent.png2V7537_A3XO_X4L8_1.jpgNikkie 139,95 euros.pngMarina Rinaldi 169 euros.jpgGucci.pngMarc Cain 219 euros.jpgGanni 179 euros.jpgWrangler by Peter Max 59,95 euros.jpegscotch.jpgFILLING-PIECES-LOW-TOP-LANE-ARMY-GREEN-1_1920x.pngSaint Laurent by Anthony Vaccarello 355 euros.png

Tags

patrizia-pepe
marc-cain
scotch-and-soda
filling-pieces
wrangler
ganni
ysl
gucci
marina-rinaldi

Lees ook

Aanbevolen voor jou