Style

Dump die lelijke kersttrui nu!

‘Say no to uncool wool' en dump je lelijke kersttrui! Dat is deze winter het motto van Diesel.
Reading time 2 minutes

Rebelleren, dat kan het Italiaanse modelabel als geen ander. Dus op het moment dat iedereen de foeilelijke kersttruien weer uit de mottenballen haalt, maakt Diesel juist een statement tegen diezelfde oubollige kersttrui; zo kan het dat we in de wintercampagne geen topmodel zien, maar in de plaats daarvan de hoogste autoriteit op het gebied van warm, zacht wol, namelijk een cool Diesel-schaap gekleed in een leren jack en denim, met op de achtergrond een berg Bridget Jones-achtige kerstbreisels. 

Het onderschrift luidt: 'ook verkrijgbaar in 'mensenmaten'. Kortom, als het aan Diesel ligt schuiven we über-cool gekleed aan bij het kerstdiner, bij voorkeur in denim en leer... NICE!

De campagne gaat gepaard met een grappige video waarin creative director Nicola Formichetti zijn frustraties uitspreekt over die oerlelijke, saaie en vooral UNCOOLE kersttruien.

 

Bekijk de video hieronder!

Say No to Uncool Wool

Om je aan te moedigen om jouw lelijke kersttrui dit jaar te dumpen ontvang je tussen 15 en 23 december 10% extra korting als je je in de Diesel store aan de Heiligeweg 15 (in Amsterdam) inschrijft als D:CODE member én bij inlevering van je Ugly Christmas Sweater! Dit is bovenop de huidige pre-sale van 20%. Daarnaast is er een photo wall waar je je eigen kerstkaart kunt laten maken.

Tot slot, ben je nog op zoek naar goede kerstcadeaus? Via deze link kom je terecht bij de leukste, coolste en stoerste accessoires van het merk.

 

Beeehst Wishes!

Tags

diesel
campaign
say-no-to-uncool-wool

Lees ook

Aanbevolen voor jou