Style

Doutzen kroes is het gezicht van nieuwe Nikkie Plessen lijn!

Hoe krijgt Nikkie Plessen het toch altijd voor elkaar?! De succesvolle modeonderneemster lanceert alwéér een nieuwe lijn, FIFTH HOUSE, en Doutzen Kroes is het gezicht ervan. Hiermee is FIFTH HOUSE het eerste Nederlandse modelabel waar het topmodel zich aan verbindt!
Reading time 1 minutes

Nikkie Plessen gaat als een speer! Haar modelabel NIKKIE is een megasucces, net als kinderlijn NIK & NIK, het active wear label NIKKIE SPORTS en de high end lijn ‘SELECTED by Kate Moss’, die ze vorig jaar lanceerde. Maar stilzitten en op haar lauweren rusten, daar doet La Plessen niet aan; zojuist kondigde ze een vijfde lijn aan, FIFTH HOUSE. Deze lijn draait om fijne ‘modern classics’ met cleane lijnen en fraaie afwerkingen en is daarmee een prima aanvulling op NIKKIE dat mikt op trends.

Het gezicht van FIFTH HOUSE? Dat is niemand minder dan Nederlands topmodel Doutzen Kroes. (heel eerlijk, na Kate Moss verbaast ons niets meer)


Nikkie: ‘“Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact hetgeen wij met FIFTH HOUSE willen uitstralen. Ik ben dan ook vanzelfsprekend meer dan trots dat juist Doutzen bereid was om haar gezicht te verbinden aan ons mooie nieuwe merk.
 

 

FIFTH HOUSE zal vanaf juli verkrijgbaar zijn in de 150 multi-brand winkels en warenhuizen in Nederland.

 

Foto Doutzen door Duy Vo

Tags

nikkie
nikkie-plessen
doutzen-kroes
doutzen
fifth-house

Lees ook

Aanbevolen voor jou