Style

De volgende dag je party-outfit retourneren?

DIESEL stelt het 'Wardrobing'-fenomeen aan de kaak.
Reading time 1 minutes

Maar wat is dat Wardrobing eigenlijk? Welnu, Wardrobing duidt op het fenomeen waarbij mensen kleding kopen om het één keer te dragen, zonder de labels eraf te halen, zodat het de volgende dag weer kan worden geretourneerd in de winkel.  

Welnu… Laat het maar aan modelabel DIESEL over om hier op een speelse doch kritische manier op in te haken met een  originele modecampagne! DIESEL zet het controversiële thema namelijk in de spotlight door wardrobers in actie te fotograferen. Samen met modefotograaf Angelo Pennetta gingen de wardrobers op stap, gekleed in de nieuwe DIESEL herfstcollectie - het prijskaartje van de ‘geleende’ kleding prominent in beeld. Onder het ironische Enjoy Before Returning-motto van DIESEL zien we de feestgangers toch nog de hele nacht genieten van hun sprankelende outfits.

Om het concept nóg meer lading te geven organiseert DIESEL zelfs een speciale Return Party tijdens Londen Fashion Week. Wellicht kunnen we ook een Amsterdamse editie van dit feestje verwachten... A job well done, DIESEL!

 

1567604261462300 diesel fw19 ebr spread homeparty1567604268705976 diesel fw19 ebr spread sunglasses taxi

Bekijk hier de spraakmakende wardrobing-uitgaansavond met DIESEL:

Enjoy Before Returning

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou