Style

De nieuwe samenwerking van IKEA met modeactiviste Bea Åkerlund

De stylist van popsterren als Beyoncé en Lady Gaga laat haar creativiteit de vrije loop. Collectie OMEDELBAR is surrealistisch mooi!
Reading time 1 minutes

Vandaag lanceert IKEA de nieuwe samenwerking met modeactiviste Bea Åkerlund. Een collectie vol gothic, circus en glamorous invloeden, maar bovenal excentriek! De over the top collectie spat van het scherm en is een originele toevoeging aan het IKEA assortiment. Je kamer decoreren met een panterprint kleed, zwart-wit gestreept behang of een vaas in de vorm van een hoed? Met OMEDELBAR kan het! De collectie bestaat uit 35 producten, waaronder een kledingrek, lamp, vaas, schaal, vele kussens of een lichtgevende ‘’designertas’’.

/

Het motto van Bea? ‘B. who you are’, geef je kamer een spannende twist maar vergeet niet om iets van jezelf toe te voegen, aldus Bea.

Technologisch hoogstandje: IKEA introduceert met deze collectie het eerste massaal geproduceerde 3D-print object. Het decoratieobject is een zwarte hand, die gebruikt kan worden als wanddecoratie of sieraden standaard. De eerste uit een lange reeks 3D objecten denken wij!

/

Bekijk de producten hier:

/

De limited collectie is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij alle IKEA winkels. 

www.ikea.com

Tags

samenwerking
design
interieur
collaboration
ikea
bea-akerlund

Lees ook

Aanbevolen voor jou