Style

De 5 stijlregels van Zoë Kravitz

De stijl van de sterren na-apen was nog nooit zo gemakkelijk. Volg gewoon hun gouden regels.
Reading time 1 minutes

Zoë Kravitz

Met vader Lenny Kravitz en moeder Lisa Bonet heeft actrice en zangeres Zoë Kravitz de genenloterij duidelijk gewonnen en is stijl haar met de paplepel ingegoten. Aan dat basismateriaal heeft ze ook nog haar eigen draai gegeven.

1. Eert uw vader en moeder

Zoë heeft de perfecte cocktail samengesteld van de rock-stijl van haar vader en de bohemian vibe van haar moeder. Zelf heeft ze daar nog een nonchalant streetwear-sausje aan toegevoegd. Resultaat: perfectie.

2. Schuw volume niet

Niets zo cool als een sexy vrouw in een big-ass outfit met grote, dikke schoenen, bewijst Zoë.

3. Schuw bloot niet

If you got it, flaunt it, maar nooit op een ordinaire manier. Dus draagt Zoë platte schoenen of afgetrapte boots bij een kort broekje of mini-jurkje.

4. Weet uit te pakken

Ook – juist! - als je stijl zich normaal kenmerkt door een grungy vibe, is het leuk om soms ineens te stralen als een ware sprookjesprinses. En Zoë’s tattoos en braids maken dat er ze er nooit té Disney uitziet.

5. Verander je haar

We kennen Zoë vooral van haar lange, donkere braids, maar met dat kapsel is ze zeker niet getrouwd. Ze heeft ongeveer alles - van kort tot lang, van vast tot los en van donker tot blond - wel een keer gehad. Het scheelt natuurlijk als alles je staat.

Foto's via Pinterest

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou