Style

De 5 stijlregels van Olivia Palermo

De stijl van de sterren na-apen was nog nooit zo gemakkelijk. Volg gewoon hun gouden regels.
Reading time 1 minutes

Olivia Palermo

Voormalig reality ster, model, ontwerpster, Olivia Palermo is het allemaal. Maar bovenal is ze een onnavolgbare kledingdraagster.

1. Never underdress

Ook al haal je even een broodje bij de lokale bakker; vergeet nooit je zonnebril, designer tas en hakken. Olivia´s stijl is de verpersoonlijking van ´pulled together

 

2. Details zijn alles

Het zijn de details die tellen; van de manier waarop je je haar in je kraag draagt tot de manier waarop je tasje aan je hand bungelt. Kwestie van veel tijd voor de spiegel doorbrengen.

3. She’s got legs

Je zou het niet zeggen, maar Olivia is helemaal niet de reus die ze op basis van haar benen lijkt (ze is 1.68m). Ze zet die stelten gewoon ontzettend goed in als blikvanger en geholpen met hakken lijken ze dan meterslang.

 

4. Honden zijn prima accessoires

Olivia houdt ongetwijfeld ontzettend veel van haar hondje Mr Butler. Maar het komt wel goed uit dat hij ook heel goed past bij al haar kleren.

5. En mannen ook

Helemaal als je man model Johannes Huebl is, die er helemaal niet wars van is om zich bijpassend te kleden en samen met je rondjes over straat te lopen zodat er goed foto’s genomen kunnen worden.

 

Foto's via Pinterest

Tags

style
olivia-palermo

Lees ook

Aanbevolen voor jou