Style

Coole collab: Sonos x HAY. #want

Sonos en HAY bundelen hun krachten... Het resultaat is deze compacte speakers in een fris kleurtje!
Reading time 2 minutes

Voor iedere muziekliefhebber is een goede speaker in de woonkamer een must. Vaak komen deze in grote maten en sobere kleuren. Sonos is de pionier als het aankomt op draadloze audio en pakt het ontwerpproces helemaal anders aan. Zo introduceerden ze in 2017 een strakke, kleine speaker met een fantastisch rijk geluid: de Sonos One (die je overigens hier op lofficiel.nl kunt winnen).

Inmiddels zijn we een klein jaartje verder en gaat Sonos de samenwerking aan met designbureau HAY! Samen ontwierpen ze de gloednieuwe  Sonos x HAY limited editions-collectie. De speakers kregen hiervoor een frisse make-over en werden ondergedompeld in de iconische HAY-kleuren Forest Green, Soft Pink, Pale Yellow, Light Grey en Vibrant Red.  

Het is een logische samenwerking, aangezien beiden een passie hebben voor hoogwaardig design voor een toegankelijke prijs en het creëeren van een huiselijke sfeer.

Deze limited edition komt in ieders perfecte kleur: een frisgele speaker voor in de keuken, een groene voor iedere planten-lover, een minimalistische grijze, fashion-forward roze en een rode variant voor wie een pop of color wenst. Welke kleur past in jouw interieur?

/

CHECK HET VERFRISSENDE KLEURENPALLET HIER

/

Tags

collab
collaboration

Lees ook

Aanbevolen voor jou