Style

All black everything: vier manieren om je all black outfit te rocken

Dat zwart altijd een goed idee is hoeven we je niet uit te leggen. Om te voorkomen dat het net lijkt alsof je maandenlang in rouw bent, hebben we hier een aantal tips om die favoriete all black everything outfit te rocken.
Reading time 2 minutes

Mix ‘nd Match


Door het combineren van verschillende stoffen en materialen creëer je een speelse look die net die extra swung geeft aan je zwarte pak. Bijvoorbeeld door een zwarte pantalon en een oversized zwart katoenen trui te dragen, of juist die zwart kanten blouse. De nadruk komt dan te liggen op de combinatie van verschillende materialen die de zwarte eenheid doormidden breekt.

Hip en chique

Heb je een prachtige chique rok? Hang de bijpassende blouse terug en ga voor een shirt, trui of blouse met een compleet andere stijl. Door een trendy look met chique te combineren voert chique de boventoon in je stijl, maar dan wel met een edgy randje.

Man up

Ga je voor een chique jasje met zilveren knopen in combinatie met een strakke pantalon in plaats van een rok? Maak het af met een paar Derby’s of Oxford’s (de adorable mannenschoenen voor vrouwen) en je outfit heeft het halve werk van die dag al gedaan. Easy as that!  

Sieraden

Is je outfit klaar, maar mist het net die flair die het totale plaatje compleet maakt? Zeg het met sieraden! Een statement piece bijvoorbeeld trekt alle aandacht naar zich toe en geeft je outfit die sparkle die je zoekt, zelfs als je voor eenvoudig bent gegaan.

Fotografie: collagevintage.com

Tags

fashion
outfit
black

Lees ook

Aanbevolen voor jou