Style

Alexander McQueen geeft modestudenten de sleutel tot succes!

Alexander McQueen opent de deur naar succes in hun nieuwe flagship store in Londen. Daar zal het modehuis, door middel van hun toffe installatie Unlocking Stories, modestudenten voorzien van kennis en kunde bij alle facetten die komen kijken bij een groot modehuis.
Reading time 1 minutes

Onlang heeft Alexander McQueen de ruimte op de bovenste verdieping van de nieuwe flagship store in Londen opengesteld voor het grotere publiek. Deze etage zal worden gebruikt om modestudenten te inspireren door middel van toffe exposities, interessante lezingen en coole evenementen. De eerste installatie, Unlocking Stories, is vollledig gewijd aan het openbaren van de inner mechanisms van een groot en invloedrijk modehuis zoals Alexander McQueen. Studenten krijgen vrije toegang tot het gedetailleerde werkproces, het verhaal, het teamwork en de rijke stoffen en materialen achter de lentezomercollectie van dit jaar.

/

Unlocking Stories biedt een uniek kijkje achter de schermen bij een groot modehuis. De creative director van Alexander McQueen, Sarah Burton, heeft tweemalig met fashion critic en curator Sarah Mower een discussion panel gehouden om hun inzichten en verhalen in en over de mode-insdustrie te delen. Onderwerpen als innovatie, tailoring, couture, embroidery, textiel en de symbiose van handwerk en technologie zullen aan bod komen. 

De nieuwe flagship store is te vinden op 27 Old Bond Street in Londen 
en is elke dag van de week geopend.

Tags

alexander-mcqueen

Lees ook

Aanbevolen voor jou