Style

Dutchies gaan Victoria's Secret Fashion show rocken!

De voorbereidingen voor dé show van het jaar zijn in volle gang. Vleugels worden gestreken, glitters ingeslagen en... de modellen worden geselecteerd!

 

 

Dat de Victoria's Secret show een wereldwijde hit is, weten we allemaal. Het is een eer om in deze show mee te mogen lopen en een droom van elk model. En ook dit jaar doen onze Nederlandse modellen het zo slecht nog niet, er lopen namelijk maar liefst vier Nederlandse beauty’s mee! En nee, Doutzen is deze show niet van de partij...

Het podium wordt vrijgemaakt voor nieuw talent en zo werd gister bekend gemaakt dat de 22-jarige Roosmarijn de Kok uit Amerongen een plekje heeft bemachtigd. Congratulations girl! 

Roosmarijn woont sinds drie jaar in New York en heeft daar al flink wat modellenwerk gedaan. Op Instagram liet zij het goede nieuws weten: “Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben en ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen.”

 

 

De andere Nederlandse modellen die we op de catwalk kunnen verwachten zijn: Romee Strijd, Maud Welzen en Sanne Vloet.

Schermafbeelding 2017-08-25 om 10.59.19.png
Roosmarijn de Kok
Schermafbeelding 2017-08-25 om 11.03.22.png
Maud Welzen
Schermafbeelding 2017-08-25 om 11.01.46.png
Romee Strijd
Schermafbeelding 2017-08-25 om 11.04.04.png
Sanne Voet

Zij worden vergezeld door de overige lucky angels van 2017: Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Marie Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Candice Swanepoel en Jasmine Tookes.

De datum en locatie zijn nog niet bekend, but we keep you posted!

Lees ook

Aanbevolen voor jou