Style

De luxe koopjes vanuit NYC nu in Nederland!

Het geliefde New Yorkse retailconcept met afgeprijsde designer musthaves is in Nederland geland. Payday we are ready! SAKS OFF 5th is gearriveerd.
Reading time 1 minutes

Voor de budget shopper is Saks OFF 5th de place to be. Deze winkel voor goedkope designer- en premium-merken zit in hartje Rotterdam en is in hetzelfde gebouw als het zusterbedrijf Hudson Bay gevestigd.

En voor de Amsterdammers, in november openen ze hun deuren in de nieuwe Kalverpassage!

De winkel verkoopt luxe designermerken voor zowel dames als heren. Denk aan Dolce & Gabbana-jurkjes, perfect passende Stella McCartney-broeken en klassieke outfits van Victoria Beckham. De hoofdattractie van de winkel is de accessoire-afdeling met Balenciaga city bags en de Prada tote bags, een schoenenafdeling over de complete lengte van de winkel en natuurlijk zonnebrillen... heel veel zonnebrillen. Ray-Ban, Tom Ford – uhuhhh, Gucci, Fendiyou name it!

Naast fashion heeft de winkel ook sportkleding, kinderkleding en spullen voor in huis. En de winkel wordt elke dag aangevuld! Ja echt! Zo vind je altijd wat nieuws en word je telkens verrast door hoge kortingen.

 

Saks OFF 5th
Hoogstraat 185, te Rotterdam

Tags

amsterdam
rotterdam
saks-off-5

Lees ook

Aanbevolen voor jou