Style

5x last minute vaderdag tips!

Zondag is het weer tijd om de liefste vader in het zonnetje te zetten. Nog geen cadeau? Geen stress! Neem hem mee naar een van deze aanraders!
Reading time 2 minutes
Bierproeverij op 't IJ

Wat is er nou leuker dan een bierproeverij op vaderdag? Juist, eentje op een MiniCruise! Onder het genot van lekkere BBQ hapjes en de beste speciaalbieren van Brouwerij 't IJ varen jullie in 3 uur langs de mooiste plekjes van het IJ en Markermeer. 

Voor meer informatie en kaartjes ga je naar www.rederijhetij.nl

Bacchus Wijnfestival

Is je vader een wijnliefhebber? Dan is het Bacchus Wijnfestival een echte aanrader! In het Amsterdamse Bos kunnen jullie proosten met een goed glas wijn onder begeleiding van diverse muziek en staan er allerlei culinaire hapjes klaar. Bestel je tickets via Bacchus Wijnfestival.

ARTZUID

Houdt je vader van abstracte kunst? Wandel dan samen langs de lanen van Berlage en de Zuidas of ga mee op rondleiding. Hier staan de abstracte werken en beelden van de jubileumeditie van ARTZUID. Van Mondriaan tot Dutch Design en De Stijlbeweging, de speciale route toont jullie al de beeldhouwkunsten. 

Kijk voor meer informatie op de website van ARTZUID 

Musea

Een bezoek aan een museum is altijd goed. Onze tips? De expositie van de legendarische street-artist Banksy in het Moco Museum, de Body Art tentoonstelling in het Tropenmuseum en de nieuwste expositie in het Foam FotografiemuseumGordon Parks - I Am You. 

 

Ink + Drink

Ink + Drink  organiseert elke laatste zondag van de maand een 4-gangen lunch met optredens van bekende schrijvers in het BAUT Paradijs. Voor de 4de editie maken zij er een vaderdag special van over voetbal, vrouwen en het vaderschap. De line-up bestaat uit: Hugo Borst, Ronald Giphard, Özcan Akyol en Stella Bergsma. 

Meer informatie vind je hier

Sfeerbeeld voor omslagfoto: Bacchus Wijnfestival door Jorn Baars 

Tags

cadeautip
vaderdag

Lees ook

Aanbevolen voor jou