Style

5 x inspiratie voor een stijlvolle feestlook

Rijke stoffen, delicate details en vrouwelijke silhouetten domineren deze winter het modebeeld. Ted Baker doet het voor:
Reading time 2 minutes

Het is nooit te vroeg om je adequaat voor te bereiden op het heerlijkste seizoen van het jaar. Wij raden aan: pak uit en investeer in een elegante look waarmee je niet alleen de show steelt tijdens de veelvuldige Kerst- en Oud & Nieuw-borrels, maar óók daarna! Om alvast in de festive mood te komen zetten wij onze 5 favoriete X-mas outfits op een rij. Ga jij voor fluweel of kies je toch voor glans of structuur? 

Dit klassieke - maar oh zo vrouwelijke - silhouet met spannend ontblote-schouder element heeft een rijke look én feel dankzij de fraaie snit en de glanzende afwerking. Fabulous!

RED, REDDER

Perfect voor naar een classy cocktailparty, een belangrijk diner of een feestelijke borrel - dit zwierige rode jurkje combineer je net zo goed met een chique blazer en een paar sexy stiletto's als met een leren jack en casual boots.

FRANJE

Feestelijker dan veren en franjes wordt het niet! Deze little black dress danst met je lichaam mee en is versierd met zwarte veren en glanzende steentjes voor extra flair. Een tijdloze investering waar je nog jaren plezier van zult hebben! 

VELVETY GOODNESS

Bordeaux rood. Een kleur die luxe en rijkdom ademt en die niemand misstaat. In combinatie met het zachte fluweel en de elegante plissé rok ontstaat een vrouwelijk en feestelijk beeld. Draag de jurk met lakleren loafers of slanke hoge hakken eronder en je bent good to go voor ieder kerstdiner, feestborrel of party

ENSEMBLE

Een blouse zoals deze draag je zowel naar kantoor als naar een feestelijke soirée. De franjes bij de schouders en polsen ademen finesse en fraai is de delicate libellenprint. Combineer de blouse met een gouden rok voor een extra feestelijke touch. Liever een tandje minder? Opteer dan voor een nette pantalon  voor een winterse holiday-vibe.

Shop de looks hier:

Shop

tedje5.jpgtedje4.jpgtedje3.jpgtedje2.jpgtedje1.jpg

De Ted Baker-winkel vind je aan de Leidsestraat 64 te Amsterdam. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou