Save The Date

Wordt jouw creativiteit onderdrukt? Kom langs!

Een professionele barman maakt de beste cocktails terwijl je van sexy & stirred kunst geniet. Kom je ook?
Reading time 2 minutes
“Vrijheid in kunst is van belang tijdens de creatie." - Selwyn Senatori

Bombay Sapphire is een van de meest hoogstaande én creatiefste gin-distilleerderijen ter wereld - en dat proef je. Het geheime recept stamt uit 1761 en werd samengesteld door de beste botanisten, maar vernieuwing gaan ze zeker niet uit de weg!

De laatste noviteit is het platform CANVAS, opgezet om creativiteit en jonge geesten te omarmen. Verschillende internationale kunstenaars krijgen hier de kans om een live kunstwerk te creëeren. Eerder ging het team van Britse artiesten aan de gang in Londen en nu is het de beurt aan... Amsterdam!

 

BOMBAYxSELWYN

In onze hoofdstad zal een trio van Nederlandse kunstenaars - schilder Selwyn Senatori, glas-in-lood-artiest Arjan Boeve en cocktailvirtuoos Julian Bayuni - zich uitleven in een ware pop-up gallery. Vanaf morgen buigen de kunstenaars zich over het Bombay Sapphire Canvas en zullen zij de ruimte omtoveren tot een interactief kunstwerk waarin je wordt geprikkeld je eigen creativiteit niet langer te onderdrukken. Stir creativity!

"We mogen zelf de eerste stap zetten richting een nieuw tijdperk voor Bombay Sapphire. Ik hoop dat we onszelf, maar ook bezoekers kunnen verrassen met een nieuwe kijk op creativiteit, op het leven... of op gin!” - Arjan Boeve

Hoe dit er daadwerkelijk uit zal zien is de vraag, want met carte blanche op zak kan het alle kanten op gaan. Vanaf 11 oktober kan het meesterwerk van de heren worden bezichtigd, wij zijn benieuwd! Kom je ook langs?

11 oktober tot en met 13 oktober 2018 op Prinsengracht 715, te Amsterdam.

Tags

food
cocktail
cocktails

Lees ook

Aanbevolen voor jou