Save The Date

Voor in de agenda: Putnam & Putnam komen naar het Pulitzer Hotel!

Bekend bloemistenduo Michael en Darroch Putnam komen naar Amsterdam voor een speciale masterclass in het schitterende Pulitzerhotel.
Reading time 2 minutes

Niets fleurt een huis meer op dan een grote vaas gevuld met diepgroene bladeren en levendige bloemen. Bloemschikken schijnt een van de meest rustgevende activiteiten te zijn, maar is helaas niet voor iedereen een aangeboren talent. Deze mensen ervaren alles behalve rust tijdens het eindeloos frunniken aan hun eucalyptusbladeren en lelies, om er vervolgens achter te komen dat hun boeket er niet veel beter op is geworden en er maar een beetje sipjes bij staat. Maar er is hoop! Speciaal voor liefhebbers en bewonderaars van botanische kunsten, biedt het Pulitzer Hotel een unieke kans om die groene vingers eens goed aan het werk te zetten. Vrijdag 3 mei organiseert het Pulitzer namelijk een bijzondere masterclass in samenwerking met de meest interessante floral designers van dit moment.

1555578168623153 23961555578168691126 2396

Putnam & Putnam is momenteel de meest populaire bloemenwinkel in New York City. Oprichters Michael en Darroch Putnam hebben binnen korte tijd veel mensen weten te overtuigen van hun unieke skills. Met liefde stellen zij voor iedere gelegenheid de mooiste bloemstukken samen. Al eerder klopte iconen als Jason Wu, Chrissy Teigen, Dior en Cartier bij de heren aan met de vraag of zij iets tofs voor hen konden creëren. Nu, echter, is het jouw beurt om een kijkje in de keuken te nemen en te leren van de meesters. Via onderstaande link kun jij je inschrijven voor deze masterclass, waar je onder het genot van een heerlijke cocktail en lekkere hapjes je bloemschik-skills verder kan ontwikkelen.

www.pulitzeramsterdam.com

Tags

agenda
putnam-putnam
bloemisten
pulitzer-hotel

Lees ook

Aanbevolen voor jou