Save The Date

Laat je beste dansmoves zien op Lowlands!

Ben jij dit weekend op Lowlands te vinden? Dompel jezelf dan onder in de Cubaanse danscultuur onder het genot van een BACARDÍ-cocktail...
Reading time 1 minutes

Tijdens vele festivals, waaronder Lowlands, laat BACARDÍ zien waar hun Cubaanse roots vandaan komen met de lekkerste beats van Caraïbische bodem. Jazeker, muziek, creativiteit, smakelijke cocktails en een goed feest met de beste dancemoves gaan immers hand in hand! Daarom lanceerde BACARDÍ het wereldwijde platform: Do What Moves You, waarbij deze creativiteit gevierd wordt. Zo zien we de beroemde BACARDÍ-rum ook voorbij komen in de zomerse muziekvideo Make It Hot van Major Lazer & Anitta, waar je simpelweg niet op kunt stilzitten. Bovendien is dit heerlijke nummer ook onderdeel van BACARDÍ's zomercampagne waarbij alles draait om het doorgeven van jouw creativiteit aan mede-artiesten en muzikanten... Pass The Beat!

Welnu, ben jij dit weekend op Lowlands te vinden en heb je wel zin om jouw eigen moves te laten zien? Dan hebben we een aantal tips voor je waar je de beste feestjes met de lekkerste platen kunt ontdekken... Zo kun je jezelf onderdompelen in Havaanse sferen meets techno, reggae & house in Casa Bacardi. Dit spraakmakende 'huisfeest' op de festival-bodem is overigens de place to be als je feestelijk onderdak zoekt tijdens een regenbui....Verder zijn wij ook te vinden bij de Hacienda-stage, wat ooit onstond als Cubaanse cocktailbar en is uitgegroeid tot een intieme stage waar creativiteit en muziek versmelten. 

Wat beweegt jou dit festivalseizoen? Let's get moving!

Major Lazer & Anitta - Make It Hot

Tags

festival
dans
dance

Lees ook

Aanbevolen voor jou