Save The Date

Het is weer tijd voor... Amsterdam Fashion Week!

AFW gaat vanavond van start! Voor het gemak zetten we de heerlijkste mode-momenten voor je op een rij. Let's get started!
Reading time 3 minutes
Beeld via www.amsterdamfashionweek.nl

Vanaf vandaag tot en met zondag 9 september staat onze hoofdstad in het thema van fashion. Het Museumplein wordt omgetoverd tot een heuse playground voor modeliefhebbers en wij zijn er natuurlijk bij. Via Instagram houden we je live op de hoogte van de beste fashion shows, backstage beelden en experiences. Houd onze kanalen dus goed in de gaten voor het sappigste modenieuws. Om het alemaal overzichtelijk te maken, zetten we alvast een aantal highlights van Amsterdam Fashion Week (AFW) voor je op een rij. Check hieronder wat je allemaal niet mag missen...

DONDERDAG 6 SEPTEMBER

Genoeg te doen vandaag in Amsterdam. Zo opent Stieglitz een pop-up store op de Hobbemastraat (waar je vanaf 7 september naartoe kan) en zijn we bij het openingsfeest van Anna Nooshin's nieuwe merk Alter. 's Avonds wordt AFW officieel feestelijk geopend met een show van David Laport en is er een goed feest in het W Hotel. Oh, the thrills of fashion! 

VRIJDAG 7 SEPTEMBER

Vanaf vrijdag kom je als mode-fanaat aan je trekken op het Museumplein dankzij alle gratis toegankelijke evenementen. Ga bijvoorbeeld naar de AFW x YouTube pop-up cinema! Ons kun je o.a. vinden bij de shows van Lichting2018 en NINAMOUNAH

ZATERDAG 8 SEPTEMBER

Van de shows van Hudson's Bay en Penn&Ink N.Y. tot de fashion tours van het Rijksmuseum - ook zaterdag genieten we weer van genoeg modepracht. Ook kun je de Closet Sale Influencers bezoeken op de Van Barelestraat en de shows livestream volgen op het Museumplein. 

ZONDAG 9 SEPTEMBER

Zondag is alweer de laatste dag van AFW en wij zijn ofcourse weer bij de shows aanwezig. Zo lanceert Lidl x Heidi Klum de collectie tijdens een runway show, en tonen Zoë Karssen, Kimberly Jenneskens en 10DAYS weer allemaal nieuwe collecties. Stay tuned...! 

Tags

fashion-week
amsterdam-fashion-week

Lees ook

Aanbevolen voor jou