People

Wil jij jouw creatie in de Bijenkorf zien hangen? Schrijf je dan nu in!

Ben je de laatste sale items uit de rekken aan het plunderen of verwen je je al met de nieuwe collecties die in de Bijenkorf prijken?
Reading time 2 minutes

Het moet je ongetwijfeld zijn opgevallen: de expositie A She Story van Nederlands fotograaf Robin de Puy vult de muren van de Bijenkorf. Zij portretteerde vrouwen met ieder een eigen bijzonder verhaal. De ideale timing om sterke, onafhankelijke vrouwen in de spotlights te zetten als je het mij vraagt. De bewonderende, wereldwijde Women’s March van afgelopen weekend om vrouwenrechten prioriteit te maken is namelijk nog steeds een hot topic. #PussyPower is belangrijker dan ooit.

Fotograaf De Puy over het mooie project: 'Het was erg inspirerend om met zoveel verschillende vrouwen te werken. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier, zoals de vastberadenheid van de jonge Elke van Achterberg als professioneel rolstoelschermster, de wijsheid van de 90-jarige mevrouw Link en het levensverhaal van ballerina Michaela DePrince.' Het A She Story-project is nog tot en met 8 maart 2017 (internationale vrouwendag) te bezichtigen in alle Bijenkorf-filialen.

Deze kanjers van vrouwen sieren de campagne:

Een onderdeel van deze campagne is de zoektocht naar vrouwelijke ondernemers in Nederland. De Bijenkorf zoekt ambitieuze lokale vrouwelijke ondernemers die hun droom waar willen maken. Wil jij jouw eigen gecreëerde product (kunst, design, kleding,…) te koop zien staan in de Bijenkorf (inclusief een stevige social boost via de website, social media en in de winkels)? Het kan! Schrijf je hier in – het is de laatste dag.

 

www.debijenkorf.nl/a-she-story

Tags

de-bijenkorf
l-officiel-nl
robin-de-puy
expositie
leonie-woerdeman
michaela-deprince
sophie-hilbrand
gerda-link
hanna-verboom
fidan-ekiz
lucia-rijker
sterke-vrouwen
stephanie-afrifra
angelique-schmeinck
ondernemers
internationale-vrouwendag
ninke-gijzel
a-she-story
project
elke-van-achterberg

Lees ook

Aanbevolen voor jou