People

Must see voor alle Beatles-fans!

Vanaf half september verschijnt de film 'Imagine' van John Lennon en Yoko Ono in de bios!
Reading time 2 minutes

George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, ze zijn allemaal te zien in de geremasterde film 'Imagine' van John Lennon en Yoko Ono. De film is in 1972 gemaakt ten tijde van het gelijknamige album, dat overigens in 2015 op Nederland weer op nummer 1 in de jaarlijkse Top 2000 belandde. De visuals zijn even sterk als de muziek die je hoort.

Kortom, een treat for the eyes AND ears!

Waarom je deze film echt moet zien, ook al ken je het origineel? Wel, daar zijn verschillende reden voor: de originele film is frame voor frame opgepoetst en geremasterd, het geluid is speciaal geoptimaliseerd voor de bioscoopzaal en Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft de tracks opnieuw gemixt. Tot slot is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal aan de film toegevoegd.

De film is juist nu weer relevant omdat 19 oktober, de 78ste verjaardag van Lennon zou zijn. Bovendien komt Yoko Ono met een nieuw album genaamd ‘Warzone’, met daarop 13 herschreven oude werken uit de periode van 1970 - 2009, waaronder het nummer ‘Imagine’. Hiervoor kreeg ze vorig jaar eindelijk de songwriting credits, na 46 jaar (!) getouwtrek. Bovendien brengt de weduwe van Lennon een boek uit met 320 pagina’s en foto’s die nog nooit eerder zijn gepubliceerd.

 

Stills van de film Imagine via Triple P Entertainment:

/

Vanaf 17 september in de bioscoop

Tickets: www.Imaginefilmtickets.com

 

Tags

film

Lees ook

Aanbevolen voor jou