People

Justin Timberlake is terug!

Misschien krijgen we er wel een nieuwe country-zanger bij?
Reading time 1 minutes

Justin Timberlake heeft zojuist aangekondigd dat zijn vierde album binnenkort zal verschijnen. ‘’Man of the Woods’’, zoals de titel luidt, komt uit op 2 februari. Maar voordat het zover is kunnen we eerst genieten van een single… en dat is deze vrijdag al! De titel is nog niet vrijgegeven. 

Zijn terugkeer werd gisteren aangekondigd door een korte film van een minuut die Justin op zijn Twitter plaatste. De film toont de 36-jarige zanger die terugkeert naar zijn geboortestad: Memphis, Tennessee. In de cowboyachtige video zien we de zanger in besneeuwde bossen, tussen de paarden en  in maisvelden.

‘’Voor het album heb ik mij laten inspireren door mijn zoon, mijn vrouw (Jessica Biel) en mijn familie. Bovenal draait het album om de plek waar ik vandaan kom - het is een persoonlijk portret.’’

Het is Justin's eerste album sinds 2013, het Grammy-genomineerde ‘’The 20/20 Experience’’, met daarop de singles Mirrors en de samenwerking Suit & Tie met Jay-Z. Wij kunnen niet wachten!Bekijk de introductie van het nieuwe album hieronder: 

Man of the Woods

Tags

justin-timberlake
jessica-biel
man-of-the-woods
suit&tie
tennessee
new-album

Lees ook

Aanbevolen voor jou