People

Interview met Dylan Penn

Dylan Penn is niet alleen model, maar volgt ook in de voetsporen van haar ouders, acteurs Sean Penn en Robin Wright. Haar grote droom? Een film regisseren met hen in de hoofdrol.
Reading time 2 minutes

Wat is je slechtste eigenschap?
“Ha, dat zijn er meerdere! Op nummer één staat mijn gewoonte om dingen die ik niet leuk vind zo veel mogelijk uit te stellen.”

En je beste eigenschap?
“Dat zou je eigenlijk aan mijn vrienden moeten vragen. Ik denk dat zij zouden zeggen dat ik loyaal ben aan mijn familie en vrienden.”

Wat is je favoriete film?
Annie Hall.”

En je favoriete film waarin je vader speelt?
“Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet al zijn films heb gezien. Het is heel vreemd om je ouders in een film te zien spelen. Helemaal als kind vond ik het moeilijk om het onderscheid tussen acteren en realiteit te maken. Maar als ik dan toch een antwoord moet geven noem ik Fast Times. Daarin speelt mijn vader een schattig en dommig karakter, terwijl hij in het echt juist helemaal niet zo is.”

Mijn vader is trouwens een echte barbecuekampioen.

Wat is je grootste droom?
“Naar een ander land verhuizen, Frankrijk lijkt me wel wat, en mijn eigen film regisseren.”

Stel: je gaat een film regisseren. Zou het dan kunnen dat er familieleden in meespelen? Je vader en moeder? 
“Hahaha, het lijkt mij wel interessant om mijn ouders te regisseren! Dat is echt mijn droom.”

Wat eet je het liefst? Maak je bewuste keuzes?
“Ik heb wel een aantal guilty pleasures: ik houd van burgers en pizza’s en ben een echte zoetekauw. Koken vind ik verschrikkelijk, met als gevolg dat ik regelmatig uit eten ga. En sporten doe ik ook al niet zo veel. Mijn vader is trouwens een echte barbecuekampioen. Hij woont in Malibu, dat ligt niet echt op de route, dus als hij ons wil zien paait hij ons door aan te kondigen dat hij een barbecue aan het voorbereiden is. Dan komen we meteen, want die wil je niet missen."

Ben je ooit in Amsterdam geweest?
“Ja, toen ik heel klein was, maar ik weet er niet veel meer van. Alleen het Red Light District.”

 

 

Foto's door: Damon Baker

Tags

damon-baker
dylan-penn
sean-penn

Lees ook

Aanbevolen voor jou