People

Inspiratie op de werkvloer

Voor de jaarlijkse architectuurprijs 'Beste Gebouw van het jaar' is onder andere het hoofdkantoor van Joolz genomineerd.
Reading time 1 minutes

Dit snelgroeiende Nederlandse bedrijf is genomineerd in de categorie Stimulerende Omgevingen. Dus weg met de saaie, grauwe kantoorpanden, tijd voor meer inspirerende werkplekken! Daarom hebben we er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. 

Scotch & Soda

Serieuze interieur goals op het hoofdkantoor van Scotch & Soda. De marmeren vloer en smaakvolle meubels passen perfect bij het stijlvolle merk. 

Joolz

Het gebouw dat still in the running is... Een verdiende nominatie voor het hoofdkantoor van Joolz in Amsterdam Noord. Het duurzame hoofdkantoor opende in 2016 zijn deuren inclusief een biologische keuken en tropische kassen. 

Hugo Boss

Op het hoofdkantoor van Hugo Boss kun je je heel even terugtrekken uit alle drukte en vind je ontspanning tussen het groen.

#workmode

Bij #workmode huur je al voor één dag per week een kantoorplek. Door een stylish interieur en omgeven door anderen hardwerkende entrepreneurs kan je niet anders dan geïnspireerd raken. 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou