People

Een ode aan monsieur Karl Lagerfeld

‘Mode gaat over “het moment”. Het beste dat een jurk kan overkomen is dat deze wordt gedragen. Punt. Mode heeft niets van doen met museumstukken.’
Reading time 2 minutes

HEADSPACE

Ben je atletisch?

Ik hou van sporten, zonder een atleet te zijn. Lichamelijke activiteit maakt me alleen maar beter. Ik beoefen ashtanga-yoga, Pilates, en als ik op reis ga en ik heb geen tijd meer, ren ik weg. Ik hou van oefenen met professionals, het garandeert discipline en motivatie.

Je favoriete spa?

In Parijs, rue de Paradis, in het 10e arrondissement, ontdekte ik Ladda. Het is een heel mooie plek met een ongelooflijk uitzicht op de stad. Thaise massages zijn goddelijk en het is een ideale plek om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen in tijden van stress. Anders, in New York, biedt Tracie Martyn de beste gezichtsbehandelingen, het is een must voor elke belangrijke gebeurtenis.

Het product dat je altijd in je tas vindt?

Elizabeth Arden's Eight Hour Cream. Het maakt zoveel toepassingen, masker, lippenbalsem of roodheid mogelijk, het is essentieel. Ik ben ook dol op de Mac Amplify Lip Gloss, met zijn langhoudende, matte textuur, het is echt de droomrood.

Een schoonheidstip die je hebt geleerd over je opnames?

Gebruik een maximum aan natuurlijke producten. Als ik me omdraai, gebruik ik de gezichtstoner van Dr. Hauschka, een wondermiddel om mijn stressvrije huid en constante make-upverwijderaars te kalmeren.

Miu Miu Dew Water, 74,60 € de 50 ml.

GIVEAWAY

Shop

app005prod (1).jpgapp005prod (2).jpgapp005prod (3).jpgapp005prod (4).jpgapp005prod.jpg
app005prod (4).jpg
app005prod (5).jpgapp005prod (6).jpg
Yves Tumor - Licking An Orchid (ft. James K)

Je werkt nu al jaren als model. Heb je toekomstplannen?

‘Ik ben heel hard bezig met de lancering van mijn eigen kledingmerk Heaven May. Ik mag nog niet veel vertellen, maar ik lanceer het deze winter. Elke twee weken reis ik naar Parijs om de alles in de gaten te houden. Je zult het wel zien als het klaar is.’

De shoot is ten einde. Beleefd bedankt Thylane de crew. Op haar onderarm staan de woorden ‘one life’ geschreven. Maar het mooiste meisje ter wereld leidt wel degelijk meerdere levens.

 

Gabardine/nylon top en rok, tulen jurk, leren bustier, PRADA.

 

Tags

chanel
karl-lagerfeld
fendi

Lees ook

Aanbevolen voor jou