People

David Beckham een talenwonder?

Wat een held: David Beckham zet zich in voor de strijd tegen Malaria en doet dat door negen verschillende talen te spreken.
Reading time 1 minutes

De opvallende spot is gemaakt door R/GA London en de Ridley Scott Creative Group Amsterdam, het onlangs in Amsterdam geopende kantoor van de Hollywoodregisseur. Dit bedrijf richt zich onder meer op de productie van commercials en storytelling. Deze commercial met Beckham geldt als een primeur: het  is ‘s werelds eerste ‘stempetitie’ om malaria te beëindigen. We zien hoe de beroemde ex-voetballer de kijker toespreekt in negen talen, foutloos en vloeiend. Wie dacht dat Beckham naaast voetbaltalent ook over en talenknobbel beschikt heeft het echter mis: in deze commercial wordt de controversiële ‘deep-fake’ stemtechnologie gebruikt. Hieronder kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

How we made David Beckham speak 9 languages

Becks roept op om je stem te laten horen om zo een ​​einde te maken aan een van 's werelds meest dodelijke ziektes. Met gebruik van nieuwe kunstmatige intelligentie video-synthese-technologie, hoort de kijker via Beckham de stemmen van echte mannen en vrouwen van over de hele wereld, waaronder overlevenden van malaria en artsen die tegen de ziekte vechten, van de UK en China tot Nigeria. Bekijk hieronder talenwonder David.

Meer informatie: www.malarianomore.org

Malaria Must Die

Tags

david-beckham

Lees ook

Aanbevolen voor jou