People

5x muzikale rijzende sterren om in de gaten te houden

Opgelet! Van deze opkomende jonge muzikanten gaan we nog veel horen in 2018.
Reading time 3 minutes

Madison Beer / @madisonbeer

Madison Beer (1999) begon al op haar 13e met zingen. Het duurde niet lang voordat ze werd ontdekt door niemand minder dan Justin Bieber die een filmpje van de 18-jarige Amerikaanse popzangeres op Twitter plaatste. Met haar nummer Dead heeft ze al ruim 16 miljoen Youtube-views. Wij voorspellen dat 2018 het jaar van Madison wordt.

 

Madison Beer

Jessie Reyez / @jessiereyez

De Colombiaanse/Canadeze Jessica a.k.a. "Jessie" Reyez (1991) is ook iemand om in de gaten te houden. De singer-songwriter bracht in 2016 een nummer uit, genaamd Figures, en stoomde daarmee regelrecht de hitlijsten in. Door middel van muziek kan ze haar gevoel uiten en haar emotie voel je letterlijk door de speakers heen. Dit jaar staat ze al op menig festival geboekt en wij staan te popelen om nieuwe muziek van haar te horen. 

 

 

Jessie

Kyle Dion / @ikyledion

De 23-jarige Kyle Dion uit Connecticut is een soul- en R&B-zanger. De Amerikaan kreeg van opa het zingen met de paplepel ingegegoten en broerlief heeft een aantal van zijn videclips gemaakt. Toch best handig zo'n creatieve familie. Zijn nummer Baby Esther heeft al heel wat views te pakken en in 2018 staat hij op vele festivalpodia. Go Kyle!

Kyle Dion

Maggie Rogers / @maggierogers

Maggie Rogers is een Amerikaanse muzikant, singer-songwriter en producent. Toen Maggie op een dag aan het wandelen was bedacht zij het nummer Alaska, dat ze binnen 15 minuten wist te schrijven. Toen de 23-jarige zangeres te gast was bij een radioprogramma samen met Pharrell Williams kreeg zij alle lof van de bekende zanger. Dus je begrijpt: als het aan Pharrell ligt gaat Maggie het ver schoppen.

 

Maggie Rogers

Jack and Jack / @jackandjack

Het piepjonge zangduo, bestaande uit Jack Gilinsky en Jack Johnson, kent elkaar al sinds de kleuterklas. De vrienden zijn bekend geworden door de populaire app Vine, waarin je video's van maximaal zes seconden kunt uploaden. In 2017 kwam de EP Gone uit. Distraction scoort hoog in de hitlijsten en de mannen hebben grote toekomstplannen voor 2018. Wij zijn benieuwd!

Jack and Jack

Tags

muziek

Lees ook

Aanbevolen voor jou