Max Mara

Achter de schermen bij de Max Mara Resort 2020-show

In de Duitse hoofdstad ontmoetten we speciaal voor de Max Mara Resort 2020-show de prachtige Gala Gonzalez, Vera en Lola Arrivabene voor een on-the-spot en glamoureuze fashionshoot.
Reading time 1 minutes

Stijl-iconen, zoals Marlene Dietrich en David Bowie, waren groots fan van het Max Mara-silhouet: een groot pak met palazzo-broek en trenchcoat met ingesnoerde taille. Iconisch en geliefd, maar dit jaar deed het Italiaanse modehuis Max Mara het toch wat anders en koos voor een andere stad om de Resort 2020-collectie te presenteren, namelijk Berlijn, en dat was niet zonder reden... 

Na de val van de Berlijnse muur, 30 jaar geleden, heeft de stad een culturele wedergeboorte meegemaakt. Alles veranderde; van de kunst tot architectuur en design. Met dit in gedachten, brengt Max Mara nu een ode aan de vernieuwende fase van de Duitse hoofdstad en showden de Resort 2020-show in het Neueus Museum, eveneens de inspiratiebron achter de robuuste armbanden, kettingen en oorbellen van de collectie. 

Ook dook tijdens de Max Mara Resort 2020-show een nieuw item op: de Berlijnse witte jas voorzien van geborduurde bloemen die doet denken aan het Duitse Meissen-porselein. Rondom de show, volgden we Gala Gonzalez, Vera Arrivabene en Viola Arrivabene in Berlijn. Bekijk het hieronder:

Tags

max-mara
video
backstage
fashionshow
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou