L'Officiel Art

Rock ’n’ Roll Interiors - het nieuwe boek van Casper Reinders

Je zal vast wel een keer in een van zijn interieurs hebben gegeten, gedronken of gedanst. Casper Reinders brengt samen met MENDO het boek ‘Rock ’n’ Roll Interiors’ uit, met een overzicht van zijn werk.
Reading time 1 minutes

Casper Reinders begon zijn carrière in Haarlem maar toog al vrij snel naar Amsterdam, waar hij vooral bekendheid verwierf als mede-eigenaar van de Jimmy Woo. Het was dan ook op deze locatie dat afgelopen vrijdag de release-party van het boek ‘Rock ’n’ Roll Interiors’ werd gehouden.

Op het eerste gezicht lijken de interieurs en decors waar Reinders aan heeft gewerkt niet op elkaar, maar de verbindende factor zit 'm in een aantal unieke elementen; denk maar aan de bekende lampjes bij 'de Jimmy' en nu ook de 'drug store' verlichting in Libertine Comptoir de Cuisine.

Naast Jimmy Woo staan ook Chicago Social Club, Lion Noir, Bo Nam en Club NL op zijn naam. Onlangs opende Reinders bovendien het nieuwe bar-restaurant concept Libertine Comptoir de Cuisine een zusje van Libertine Cafe en Libertine Petit Cafe.

Met meer dan 300 afbeeldingen is het boek ‘Rock ’n’ Roll Interiors’ een fraai naslagwerk geworden van Reinders' visie op design, decor en interieur. 

Het boek is nu verkrijgbaar via Mendo.nl

Tags

interior

Lees ook

Aanbevolen voor jou