L'Officiel Art

Ontdek 8 feiten over het nieuwe seizoen van The Crown

Het tweede seizoen van de Netflix-serie is online, met nóg meer prachtige kostuums en familiedrama. En wij hebben al wat feitjes voor je verzameld...
Reading time 2 minutes

Na het eerste seizoen van Netflix-hit The Crown willen wij natuurlijk meer. En dat kan, seizoen twee staat online met nog meer drama, yes!

Sinds het debuut heeft de serie al verschillende prijzen gewonnen, waaronder een aantal Golden Globes en nu staan er tien gloednieuwe afleveringen klaar.

Wij hebben alvast 8 feitjes over seizoen twee voor je op een rijtje gezet, zodat je goed geinformeerd aan een The Crown-marathon begint!

De productie van het tweede seizoen begon al vóór de officiële première van de serie (die werd namelijk gelanceerd op 4 november 2016).

Het verhaal draait om de Suez Crisis, die in 1956 begon. 

Prins Philip en Prins Charles zullen veel meer te zien zijn dan in seizoen één.

Prinses Margaret trouwt met Lord Snowdon, gespeeld door Matthew Good, van "Downton Abbey."

 

 

Netflix is van plan om de 60ste verjaardag van Koningin Elizabeth te vieren en dat zou zomaar kunnen betekenen dat er nog meer seizoenen van The Crown zullen volgen.

Seizoen twee zou het laatste seizoen van Claire Foy en Matt Smith kunnen zijn; de serie houdt immers een chronologische verhaallijn aan en dat betekent dat er oudere acteurs nodig zullen zijn voor hun rollen.  

Wanneer de serie in 1960 belandt zullen John en Jackie Kennedy hun intrede in het verhaal maken, gespeeld door Michael C. Hall en Jodi Balfour.

 

 

Het derde seizoen is nog niet bevestigd, maar Peter Morgan, de bedenker, zegt dat het zeker een mogelijkheid is. "We moeten zien hoe het tweede seizoen gaat voordat we aan het derde seizoen beginnen", zei hij in augustus.

 

 

Tags

netflix
the-crown
serie
seizoen2

Lees ook

Aanbevolen voor jou