L'Officiel Art

Nieuwe store van Edward van Vliet

Hij ontwerpt al twintig jaar voor grote interieurmerken als Moooi, Moroso en Lensvelt, hij fleurt de boel op als creative director bij Leolux en opende onlangs zijn eerste eigen store. Designer Edward van Vliet is drukker dan druk.
Reading time 1 minutes

Toen Edward van Vliet onlangs besloot een nieuwe plek voor zijn designstudio te zoeken, bedacht hij dat het tevens tijd was om meer naar buiten te treden. De Nederlandse interieurontwerper is namelijk stiekem een grootheid in de internationale designwereld, maar bij het grote publiek misschien niet zo bekend. Zonde, want Van Vliet is verantwoordelijk voor een ontelbare rits interessante meubelontwerpen.

De nieuwe werkplek werd gevonden op steenworp afstand van het Amsterdamse Museumplein. Aan de Van Eeghenlaan 1. In het statige pand met metershoog plafond maakte Van Vliet ruimte voor een showroom, waar je zijn werk kunt bekijken én kopen. De Brabander werkte de afgelopen jaren naast zijn eigen collectie voor talloze toonaangevende interieurmerken, maar brengt in deze ruimte diverse ontwerpen bij elkaar. Stuk voor stuk optimistisch, kleurrijk, werelds en no-nonsense. Net als Van Vliet zelf. 

Tekst: Tanne Gielen

www.edwardvanvliet.com

Tags

amsterdam
design
interieur
store
edwardvanvliet

Lees ook

Aanbevolen voor jou