L'Officiel Art

Muzikale modezusjes Chloe x Halle

Ze toerden met Beyoncé en werden omarmd door modelabel Rodarte. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze muzikale zusjes.
Reading time 1 minutes

De start van de muzikale carrière van de r&b-zusjes Chloe x Halle leest als een modern sprookje, met Beyoncé Carter-Knowles als goede fee. In 2013 hing Her Majesty The Queen Bey Herself namelijk aan de telefoon om te polsen of de meisjes (toen dertien en vijftien jaar oud) bij haar platenlabel wilden tekenen. In eerste instantie vielen Chloe en Halle Bailey van hun stoel om vervolgens een gat in de lucht te springen. Wat bleek? Beyoncé was hen op het spoor gekomen nadat ze hun cover van haar ballad Pretty Hurts op YouTube had gezien. En omdat Bey een vrouw van haar woord is, gingen de zusjes niet veel later mee op tour.

Ook zijn ze te zien in een video van het album Lemonade. Inmiddels zijn Chloe en Halle vijf jaar ouder – geen meisjes meer maar jonge vrouwen – en is het debuutalbum een feit. Toch zou het oneerlijk zijn om hun succes alleen maar toe te schrijven aan de bemoeienissen van Beyoncé. Want het duo schrijft en produceert de aanstekelijke popliedjes namelijk helemaal zelf en gaat prat op muzikale onafhankelijkheid. Ondertussen heeft ook de modewereld hen ontdekt: vorig seizoen prijkten de zussen in de campagne van het New Yorkse modelabel Rodarte.
 

Album: The Kids Are Alright, Chloe x Halle

ytb

Tags

muziek

Lees ook

Aanbevolen voor jou