L'Officiel Art

Muzieknieuws! The Black Keys komen met een nieuw album

Iconische rockband The Black Keys maakt de datum bekend voor de lancering van het nieuwe album en dropt een nieuw nummer. Check it out!
Reading time 1 minutes

Goed nieuws voor muziekliefhebbers! Onlangs kondigde het Amerikaanse rockduo Dan Auerbach en Patrick Carney van de iconische band The Black Keys aan dat het 28 juni hun nieuwe album zal lanceren. Eerder dit jaar kwam de single Lo/Hi al uit en als klein voorproefje voegden ze daar zojuist ook het nieuwe nummer Eagle Birds aan toe. Het album, dat nu al te pre-orderen is, zal Let's Rock gaan heten. Een meer toepasselijke titel hadden we zelf niet kunnen bedenken. Wij zijn in elk geval héél enthousiast en kijken uit naar wat de rest van het album zal bieden. 

By the way, ze komen ook met een nieuwe tour, maar helaas staan er op dit moment nog geen Europese locaties op deze lijst. Toch is er hoop! Er kunnen natuurlijk altijd nog locaties toegevoegd worden en misschien pakken ze nog wel een festival mee across the Atlanic.

Trouwens, onze eigen Paul Jeursen had enige tijd geleden het genoegen om met Auerbach in gesprek te gaan. Check het interview hier.

Check de nummers van het nieuwe album hieronder! 

Eagle Birds - The Black Keys

Pre-save het album hier!

Tags

music
muziek

Lees ook

Aanbevolen voor jou