L'Officiel Art

Must go: Dutch Design Week

Meer dan 2500 designers en kunstenaars presenteren er hun werk op zo'n honderd locaties. Op naar het zuiden dus!
Reading time 1 minutes

Negen dagen (vanaf 21 oktober 2017) lang staat Eindhoven compleet in het teken van design en vormgeving tijdens de Dutch Design Week. Wat ooit begon als een bescheiden manifestatie is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend evenement waar de complete designwereld voor naar Brabant afreist.

Dit jaar werden architect Winy Maas van het toonaangevende bureau MVRDV, Atelier NL designers Lonny van Ryswyck en Nadine Sterk en journalist Marcus Fairs van Dezeen aangesteld als ambassadeurs. Zij kozen ervoor deze editie het thema stretch mee te geven om zowel participanten als publiek uit hun comfortzone te jagen. Je geest uitdagen zorgt immers voor innovatie. 

Zoals gemeld is het programma overvol. Vooraf keuzes maken is dan ook noodzakelijk! Een paar hoogtepunten: de jaarlijkse Graduation Show van de Design Academy, de tentoonstelling van designers Kiki van Eijk & Joost van Bleiswijk of die van Maarten Baas, Modebelofte...ja teveel om op te noemen! Kijk dus voor het complete overzicht (inclusief muzikale uitjes en het tijdelijke restaurant van topchef Sergio Herman) op: www.ddw.nl

 

Tekst: Tanne Gielen 

 

Tags

expositie
eindhoven
dutchdesign
vormgeving
dutchdesignweek

Lees ook

Aanbevolen voor jou