L'Officiel Art

De eerste kunst-expositie van Claes Iversen

Bij Claes Iversen denk je niet meteen aan schilderkunst. Niet vreemd, maar daar komt nu verandering in.
Reading time 1 minutes

Toch heeft hij afgelopen jaar meer dan 100 kunstwerken gemaakt voor zijn eerste kunst-expositie. Van schilderijen tot fotografie en collagekunsten - Claes Iversen ging op ontdekkingstocht naar alle verschillende kunsttechnieken om zijn creativiteit te verbreden en is er een expositie ontstaan, bestaande uit vier verschillende delen.

Deel één richt zich op zijn eerste stappen in de kunstwereld; de ontdekking van alle verschillende materialen en abstract werk. Het tweede deel is ontstaan uit zijn interesse voor de Ndebele stam in Zuid-Afrika en de authentieke wandkleden die zij otwikkelen. Het derde onderdeel van de expositie bestaat uit zijn werk voor Hotel Mai, waarbij hij zich liet inspireren door Chinese architectuur en Japanse sakura. Tenslotte aanschouw je zijn serie Connected: een mix van schilderijen en fotografie rondom zijn muze, het stopcontact. Interesting!

Deze persoonlijke kunstreis kun je nu bekijken op Laurierstraat 22-26 te Amsterdam. Maar wees er snel, want de expositie sluit op 7 december. 

Een preview van zijn werk:

/

Tags

art
kunst
expositie
claes-iversen
tentoonstelling

Lees ook

Aanbevolen voor jou