L'Officiel Art

De nieuwe sounds van... Gia Koka

De kans bestaat dat je nog nooit van Gia Koka hebt gehoord. Toch is haar werk al meer dan 150 miljoen keer gestreamd, inderdaad niet niks.
Reading time 1 minutes

Maar laten we beginnen bij het begin, want haar verhaal is er een met ups en downs. Als klein meisje verhuisde ze samen met haar moeder van de Poolse stad Poznań naar een dorpje in Nederland. Zingen en liedjes schrijven was wat ze het liefste deed, en hoe! Al gauw vloog ze heen en weer tussen Londen en Los Angeles, totdat plotseling haar broertje overleed. Hierop besloot Gia om terug te keren naar Polen om voor haar familie te zorgen. Dat deed ze twee jaar lang maar, zoals dat gaat met rasmuzikanten, kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want de muziek bleef trekken en Amsterdam lonkte.

 

Eenmaal terug in de hoofdstad produceerde ze vanuit huis liedjes en zette die op SoundCloud. Het leidde tot een songwriterscontract bij Sony. Inmiddels bevindt Gia Koka zich, na talloze studiosessies, in het hart van de Europese dance- en electroscene. Ze werkte samen met grote namen zoals Sam Feldt, Yellow Claw en Lost Frequencies en bracht ook twee eigen singles uit: de sexy tracks ASAP en Trippin. Check deze dame uit!

LUISTER HIER NAAR GIA KOKA:

Gia Koka - ASAP ft. Danny Seth
Gia Koka - Trippin'

Gia Koka, ‘ASAP’ (feat. Danny Seth) (Virgin Records/ Universal).

Photography: Daniel Ashes

www.giakoka.com

Tags

kunst
muziek

Lees ook

Aanbevolen voor jou