L'Officiel Art

De gangmaker of de DJ in spe?

Happy Friday! De werkweek zit er weer op, tijd voor ontspanning. Turn the volume up!
Reading time 2 minutes

Weekenden kun je op vele manieren invulling geven, maar op de één of ander manier lijkt muziek hier altijd een rol in te spelen. Is het tijdens het sporten, een spelletjesavond, picknick in het park of wanneer de voeten van de vloer gaan.

Hoewel muziek een verbindende factor lijkt te zijn tijdens - en buiten - de weekenden, zijn de voorkeuren welke muziek en hoe deze ter gehore wordt gebracht o zo uiteenlopend. Zeker tijdens een feestje!

/

Dit is Bang & Olufsen ook opgevallen. Het Deense merk dat geen enkele muziekliefhebber met oog voor freakin' good design is ontgaan, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1925 waarin Peter Bang en Svend Olufsen begonnen in de achtertuin, 50 jaar later hun producten naar The Museum of Modern Art (MoMa), te New York brachten en het merk te worden wat het vandaag de dag is, met een zeer uitgebalanceerd, doordacht en geraffineerd vormgegeven assortiment.

Terug naar het weekend dat voor de deur staat en de verschillende voorkeuren. Wat voor muziekliefhebber ben jij eigenlijk? De gangmaker, de DJ in spe, de muziekpolitie? Bang & Olufsen helpt je dit te ontdekken en zorgt dat jouw audio-apparatuur hier haarfijn op aansluit. Al vanaf €599 laat je jouw muziek als nooit tevoren door je huis klinken.

Fijn weekend!

Wat voor muziekliefhebber ben jij eigenlijk?

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou