L'Officiel Art

COS x Design Miami

Magisch...
Reading time 1 minutes

Tijdens Design Miami toonde COS haar tweede samenwerking met Studio Swine. Een interdisciplinaire mix van kunst, mode en tijdloos design. Het is niet de eerste keer dan COS deelneemt aan een design week; eerder werkte ze al samen met onder andere set designer Gary Card, New York based Snarkitecture en architect Sou Fujimoto.

In April, tijdens de Salone del Mobile in Milaan, presenteerde COS met New Spring haar eerste samenwerking met Studio Swine. Voor Design Miami koos COS wederom voor Studio Swine dat staat voor ‘Super Wide Interdisciplinary New Explorers’, een samenwerking tussen de Japanse architect Azusa Murakami en de Britse kunstenaar Alexander Groves. Centraal staan thema’s zoals: regionale identiteit en de toekomst van wereldwijde grondstoffen. Een perfect fit met modemerk COS, dat bekend staat om moderne, functionele en weldoordachte design creaties die minder gevoelig zijn voor de laatste trends.

/

Voor COS creëerden ze een interactieve installatie bestaande uit een groot sculptuur waar met mist gevulde bloemen uit vloeien. ‘’We wilde een explosie van emoties laten zien. Een vluchtige maar vrolijke ervaring creëren die het publiek bij zou blijven’’, aldus de ontwerpers. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen...

COS X Studio Swine

#COSxStudioSwine
Foto’s: Courtesy of COS

Tags

design
cos
miami
miami-art
studio-swine
cosxdesignmiami
design-miami

Lees ook

Aanbevolen voor jou