L'Officiel Art

Coming up: het International Young Patrons Gala 2018

Jongeren en young professionals met interesse voor opera en ballet kunnen hun hart ophalen, want na het enorme succes van de eerste editie van het International Young Patrons Gala, vindt de tweede editie plaats op 1 juni.
Reading time 2 minutes

Een onvergetelijke avond.

De foyer van het Nationale Opera & Ballet-theater gevuld met een combinatie van de crème de la crème van de Nederlandse creatieve sector, acteurs, zangers, dansers en young professionals. Allen black tie gekleed en allen met (minstens) één ding in het gemeen: (beginnende) liefde voor opera en ballet.

International Young Patrons Gala

De avond bestond uit een prachtige ballet- en operavoorstelling, verschillende pop up-uitvoeringen, heerlijke bites & drinks en een feest in de foyer van het theater. Een avond voor in de boeken! Bekijk hieronder de aftermovie van 2017:

International Young Patrons Gala 2017

Dit jaar hebben we zeer goede hoop dat het wederom een spectaculaire avond zal worden. Vrijdag 1 juni vindt het International Young Patrons Gala 2018 plaats in het Nationale Opera & Ballet-theater en hoewel de kaarten voor het evenement zijn uitverkocht, kun je er wél bij zijn. 

Young Patrons Circle

Het gala wordt namelijk georganiseerd door de Young Patrons Circle. Deze groep van jonge opera- en ballet lovers bekommert zich om het Nationale Opera & Ballet en zet zich in om young professionals, filantropen en kunstliefhebbers tussen de 25 en 40 jaar, uit binnen- en buitenland te verenigen.

Spreekt jou dit aan? Je kunt je hier aansluiten en een van de privileges is een ticket naar het International Young Patrons Gala.

Enjoy!

Lees ook

Aanbevolen voor jou