L'Officiel Art

Binnenkijken bij de duurste appartementen van Amsterdam

Guilty pleasure: woningen inspecteren op Funda. We starten de zoekopdracht zonder maximale prijs en zo kunnen we ons heerlijk verbazen over diverse interieurs en blijven we ons vergapen aan perfecte tuinen & dakterrassen. Wat staat er zoal in jouw straat te koop?
Reading time 1 minutes

De huizenmarkt is nogal in beweging, as we speak. In de Randstad wordt flink over vraagprijzen geboden en de prijs per vierkante meter blijft stijgen. Hoe lang gaat dit nog door?

Als we de experts mogen geloven zitten we nog steeds niet op de piek en kan dit spektakel nog een tijdje doorgaan, en kunnen wij vrolijk blijven struinen op Funda.

Een pareltje dat we laatst zagen verschijnen is het De Hooch-appartementencomplex. Gelegen in het Museumkwartier, te Amsterdam. Well hello, prachtig uitzicht op het Rijksmuseum!

/

Het nog te bouwen complex, bestaande uit 28 appartemen die geheel naar wens mogen worden ingedeeld, komt met private parking, een conciërge en uitgebreide hulp van gerenommeerde interieurdesigners. Wat wil een mens nog meer? De appartementen zijn minimaal 170 vierkante meter, beginnend met een vraagprijs van € 2.690.000 v.o.n. Geïnteresseerd? Check: www.dehooch.nl

Tags

amsterdam

Lees ook

Aanbevolen voor jou