L'Officiel Art

B&O PLAY x colette x Saint Laurent

B&O PLAY, colette en Saint Laurent: bestaat er een toffere combinatie? Wij denken van niet!
Reading time 2 minutes

Tot en met 20 december neemt modehuis Saint Laurent de eerste verdieping over van de beroemde, maar helaas sluitende, multi-brand store colette in Parijs. Om de residency van het modehuis te vieren, hebben zij samen met B&O Play drie speciale collector objects ontworpen.

Beoplay A9 x Saint Laurent

De Beoplay A9 x Saint Laurent is een extreem krachtig streaming systeem. Het heeft een all-black design waarvan de poten afgewerkt zijn met krokodillenleer. Achterop staat het Saint Laurent logo. Prijs: €2499.

Beoplay H9 x Saint Laurent

De Beoplay H9 x Saint Laurent zijn luxe en draadloze over-ear headphones. Het all-black design is verrijkt met geperforeerd zwart lamsleren kussentjes en erop prijkt een aluminium schijf met de B&O en Saint Laurent logo’s. Bedienen kan via een touch interface. De koptelefoon is ook voorzien van Active Noise Cancellation en kan wel 14 uur lang wireless gebruikt worden. Prijs: €499.

Beoplay P2 x Saint Laurent

De Beoplay P2 x Saint Laurent is een handige draagbare Bluetooth-speaker die het vertrouwde, steengoede Beoplay geluid geeft. Het all-black design is voorzien het Saint Laurent-logo dat op de aluminium grill geprint is. De Beoplay P2 gaat tot wel 10 uur mee. Prijs: €169.

De drie collector’s items zijn tot en met 20 december te koop in de winkel in Parijs en via www.colette.fr

 

Tags

colette
beoplay
saintlaurent
b&o
bang&olufsen

Lees ook

Aanbevolen voor jou