L'Officiel Art

Want design kan meer dan mooi zijn. Win 2x2 tickets voor WDCD t.w.v. €350!

Design. Lust voor het oog. Maar het is, kan en doet meer dan alleen mooi zijn.
Reading time 2 minutes

We zijn er toch allemaal dol op, strakke en goedgeproportioneerde designs? We zien het graag doorgevoerd in de eetkamerstoelen, kledingkast (plus de handgrepen daarvan), vervoersmiddelen, hotels en ga zo maar door. Maar design kan meer dan alleen mooi zijn en enige functionaliteit hebben. Het kan namelijk ook een steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld.

Hiervoor wordt de What Design Can Do-conferentie georganiseerd. Jaarlijks worden inspirerende sprekers uitgenodigd om de positieve impact van design uit te lichten en worden twee dagen gevuld met lezingen en discussiegroepen.

Dit jaar staat de conferentie in het teken van klimaatverandering en op het programma staan onder anderen Bruce Mau (Canadeze ontwerper en schreef samen met Rem Koolhaas het boek S,M,L,XL), Marcus Engman (head of design van IKEA), Rodrigo Oliveira (Braziliaanse top-chef van het sterrenrestaurant Mocotó in São Paulo) en Alice Rawsthorn (voormalig directeur van het Design Museum in Londen).

WINACTIE

Het belooft wederom een mooie en diepgaande editie te worden op dinsdag 23 en woensdag 24 mei in het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam. En  L'OFFICIEL NL mag 2x2 Passepartout Combi tickets (€350,- per stuk) weggeven!

Vul snel onderstaand formulier in en maak kans op tickets:

 

Deze actie is gesloten!

Sfeerbeeld via Nilufar Gallery

Tags

amsterdam
winnen
what-design-can-do
wdcd
marcus-engman

Lees ook

Aanbevolen voor jou