Kunst

'13 Reasons Why’ seizoen 2 komt eraan!

Vond jij de Netflix-serie ‘13 Reasons Why’ ook zo vet? Goed nieuws: het tweede Seizoen is vanaf 18 mei te zien. Hannah’s cassettebandjes waren slechts het begin…

Heb je het eerste seizoen van de serie niet gezien? STOP DAN NU MET LEZEN! STOP!

Eenieder die de aangrijpende hitserie ‘13 Reasons Why’ gezien heeft, zal denken: ‘Huh, komt er een seizoen 2?’ Maar het is toch echt zo. Het tweede seizoen start in de nasleep van Hannah’s overlijden en is voor de andere personages het begin van de moeizame weg naar herstel. Iedereen op en rondom de Liberty High-school bereidt zich voor op de rechtszaak, maar er is iemand die de waarheid achter haar dood verborgen probeert te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten naar een complot rondom een verschrikkelijk geheim. Onderaan dit artikel kun je enkele stills uit het nieuwe seizoen en ook de boeiende teaser/trailer zien. Wij kunnen niet wachten!

Vanwege het zware onderwerp en de discussies en vragen die de serie oproept, is het goed om te weten dat er, voor de lancering van het tweede seizoen, ook nieuwe informatie toegevoegd aan de website www.13ReasonsWhy.info. Inclusief een geüpdatete Discussion Guide. Daarnaast is er een nieuwe Discussion Series: dit is een reeks video’s waarin de cast onderwerpen bespreekt zoals pesten, seksueel misbruik en drugsgebruik. Netflix moedigt iedereen aan deze informatie tot zich te nemen en voor meer informatie en hulp de site te bezoeken.

13 Reasons Why: Seizoen 2

Lees ook

Aanbevolen voor jou