Juwelen

Zeg het met iets glimmends...

Het iconische bloemenmotief is niet meer weg te denken uit de collecties van Louis Vuitton. Ook in deze nieuwe sieradenlijn steelt het de show.
Reading time 59 seconds
Ringvinger: geelgouden ring met diamanten, Louis Vuitton. Wijsvinger: geelgouden ring met agaat en diamanten, Louis Vuitton.

Zou Georges-Louis Vuitton, die in 1896 de nu iconische bloememblemen op zijn leren koffers liet prijken, hebben kunnen voorspellen dat deze meer dan 120 jaar later nog steeds zo’n grote aantrekkingskracht zouden hebben? De monogrammen zijn immers niet meer weg te denken. Ook op de ringen in de nieuwe B.Blossom-collectie is plaats gemaakt voor de legendarische bloemsymbooltjes. Verkrijgbaar zijn zeven verschillende variaties van de wit-, rosé- en geelgouden ringen. Sommige zijn smal en rank en andere iets groter, bijna van zegelringformaat. De diamantjes, op de ring zelf of boven op het bloemicoon, veroorzaken intense fonkelingen. Voor kleur zorgen bijzondere stenen, zoals malachiet, zwarte onyx, witte agaat en roze opaal. In de collectie zijn ook oorbellen, colliers en armbanden te vinden. Bloemen maken mensen gelukkig, zo blijkt wel weer.

www.louisvuitton.com

Een greep uit de collectie:

/

Fotografie: Bjarne x Takata
Styling: Carolina Orrico

Tags

louis-vuitton
juwelen
sieraden
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou