Juwelen

Swarovski presenteert Belle en het Beest collectie

Voor alle romantische zielen onder ons: dit mag je niet missen!
Reading time 1 minutes

Regel maar vast een leuke bioscoopdate want binnenkort draait een van de leukste films van 2017 op het grote scherm. Waarom je deze remake van de Disney klassieker Beauty and the Beast absoluut niet wilt missen? Simpel: deze film verenigt jeugdsentiment met romantiek, én een zingende (!) Emma Watson. Nuff said, dachten wij zo.

Maar wat de film nóg leuker maakt is dat de release gepaard gaat met een exclusieve Swarovski Beauty and the Beast sieradencollectie!

 

/

De romantische collectie is geïnspireerd op de 'enchanted rose' uit de film en bestaat uit oorsieraden, een ring en colliers. Er is zelfs een exacte replica van de magische roos in een glazen stolp.

Voor de hardcore Beauty and the Beast-fans heeft Swarovski ook elegante beeldjes van de hoofdpersonages vervaardigd. Echte collectors items. Leuk cadeautje voor je kleine nichtje? Kan, maar dan moet het wel een heel bijzonder nichtje zijn, want deze beeldjes zijn gemaakt van meer dan 57.000 kristalletjes en kosten maar liefst 14 duizend dollar. 

Zo. En terwijl jij je bankrekening checkt gaan wij voor de 10e keer de trailer bekijken!

 

Beauty and the Beast Official Trailer

Lees ook

Aanbevolen voor jou