Juwelen

Summer daydreams met de nieuwe Swarovski collectie

Wie net als wij langzamerhand al aan het dromen is over zwoele zomeravonden aan de Mediterraanse kust, kan alvast inspiratie opdoen uit de nieuwe SS19 collectie van juwelenmerk Swarovski.
Reading time 1 minutes

Het nieuwe jaar is begonnen en om de een of andere reden doet zo'n jaarwisseling je onmiddellijk hunkeren naar de zomer. De kerstavonden rond de openhaard zijn voorbij, evenals de vrieskou buiten tijdens het vuurwerk kijken met één (of twee) glazen champagne in de hand. Hoewel we intens genoten hebben van de holiday period, zijn we er nu eigenlijk wel weer klaar mee. Alle oliebollenkramen mogen weg, de kerstbomen uit huis en het gourmetstel mag weer opgeborgen worden. In plaats daarvan willen we ijskoude cocktails op het terras, picknicken in het park en onszelf neervlijen in strandbedjes aan de Mediterraanse kust.

Gelukkig biedt de nieuwe collectie van Swarovski genoeg inspiratie om verder te dagdromen over zwoele zomerse avonden. De nieuwe lente/zomercollectie van het juwelenmerk is geïnspireerd door het Middellandse Zeegebied en wil met zijn statement pieces de indvidualiteit en positiviteit van elke vrouw vieren. De goudtinten en het gebruik van koraal en turquoise, doen denken aan een wandeling  over een Marrokaanse markt. Daarnaast wordt er gespeeld met silhouetten die zonnestralen lijken na te bootsen en doet de glinstering van de kristallen denken aan de manier waarop het zeewater spiegelt wanneer je er met een boot overheen glijdt. 

Check de L/Z 2019 collectie in de galerij hieronder!
/

Tags

juwelen
zomer
swarovski

Lees ook

Aanbevolen voor jou