Juwelen

OMEGA X Kaia Gerber: luxury brand gaat streetstyle met stoere camo-print!

Het meest succesvolle model van afgelopen jaar, Kaia Gerber, werkt samen met Zwitsters horlogemerk OMEGA om trendy wristbands te ontwerpen.
Reading time 1 minutes

Kaia Gerber, de getalenteerde dochter van supermodel Cindy Crawford, slaat de handen ineen met het iconische Zwitsterse luxury brand OMEGA! Als ambassadrice van het merk introuduceert ze gloednieuwe ontwerpen voor het 'De Ville Trésor'-horloge. 

Het is niet gek dat OMEGA Kaia heeft gekozen als brand ambassador, daarmee treedt ze in de voetstappen van haar moeder die al sinds 1995 ambassadrice is voor het horlogemerk. Voor de nieuwe release heeft Kaia samen met het merk stoere wristbands met camouflageprint ontworpen, geïnspireerd door streetwear en haar persoonlijke affectie voor military prints. De horloges zijn megatof geworden en Kaia laat hiermee zien dat ze het afgelopen jaar niet alleen flink aan de weg heeft getimmerd als model, maar dat er in de toekomst ook nog veel andere positieve dingen in het verschiet kunnen liggen. Wij zijn in elk geval heel benieuwd naar wat voor andere trendy producten uit deze samenwerking met OMEGA zullen voortkomen!

 

De Kaia X OMEGA watches zijn al te koop in OMEGA-winkels !

 

Neem een kijkje hieronder voor snapshots uit de collectie!
/

Tags

omega
kaia-gerber
cindy-crawford

Lees ook

Aanbevolen voor jou