Juwelen

Multi-draagbare schatten van Piaget

De sprankelende Possession-juwelenlijn van Piaget kun je een eigen, creatieve, draai geven.
Reading time 2 minutes

In 1874 werd het Zwitserse juwelenmerk Piaget opgericht door Georges Piaget in de boerderij van zijn familie in La Côte-aux-Fées. Een kleine anderhalve eeuw later is het merk wereldberoemd door haar schitterende juwelenschatten en horloges. Het is immers ook een succesformule waar niet aan te tippen valt: Zwitsers vakmanschap in combinatie met de meest hoogwaardige materialen! 

Neem bijvoorbeeld de Possession juwelenlijn, die in 2019 is uitgebreid en waarin veel kleuren samenkomen. En niemand minder dan het beelschone stijlicoon Olivia Palermo is het gezicht van deze klassieke maar speelse juwelenlijn. Een sterke match, als je het ons vraagt. Possession is namelijk een prachtige, kleurrijke collectie die alle normen en waarden van Piaget omarmt en dat zie je in zeker terug in de collectie; van de sublieme bangles van 18 karaats roségoud tot een indrukwekkende roterende armband bezet met schitterende diamanten... Het is een feest voor het oog! 

Possessed

Ook de kleinere pronkstukken uit de collectie worden gekenmerkt door onberispelijk detail. De roségouden ring met carneool cabochons is bezet met welgeteld 20 briljant geslepen diamanten. En andere fraaie favorieten uit de collectie zijn de roségouden oorbellen, die een ode brengen aan het iconische bangle-ontwerp van Piaget. Deze ringen kun je op drie verschillende manieren dragen: met studs, zonder studs of modern assymetrisch! Of je combineert ze met de halsketting en de ring voor een kleurrijk geheel. We love it

1558965855495427 accessoires 31558965855661448 accessoires 4
Fotografie: Denis Koval. Styling: Analik Brouwer.

Bekijk de Possession 2019-collectie hier: 

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou