Juwelen

Mag het wat rebelser? Cartier heeft het antwoord

Sterke vrouwen kunnen elke situatie aan, ook stekelige. Daarom is het vrij logisch dat Cartier in Mariacarla Boscono een prikkelend nieuw gezicht heeft gevonden voor de Cactus de Cartier-collectie.
Reading time 2 minutes

Op de bovenste foto: aan haar rechterhand draagt Mariacarla de achttienkaraats geelgouden Cactus de Cartier-ring, versierd met 16 smaragdgroene chrysoprasen, 14 lapis lazulis en 36 briljantgeslepen diamanten.

Aan haar linkerhand prijkt een achttienkaraats geelgouden Cactus de Cartier-ring, versierd et 14 smaragdgroene chrysoprases, 14 lapis lazulis en 18 briljantgeslepen diamanten.

Van Cartier verwacht je niet anders dan uiterst delicate horloges en juwelen. Maar af en toe bewandelt het merk een gewaagd zijpaadje, wat eerder werd bewezen door de Cactus de Cartier-collectie. En soms wil je ook weleens wat anders om de vingers, nek of polsen. Deze collectie is bedoeld voor zelfverzekerde vrouwen die wel raad weten met een tikje wilde en rebelse, maar toch verfijnde stukken. De bijzondere vormen en de soms opvallende kleuren van de juwelen zijn heuse eyecatchers. Studs en kralen in intense en exotische kleuren worden afgewisseld met rustigere kleuren en materialen. 

Op de foto: Achttienkaraats geelgouden Cactus de Cartier-ring, versierd met zes briljantgeslepen diamanten.

Vooral de juwelen die turquoise mixen met donker- of bijna paarsblauw stelen de show. De door flora geïnspireerde juwelen zijn niet in een hokje te plaatsen. Voor extra kleurrijke accenten selecteerde Cartier als materiaal edelstenen, zoals groene aventurijn, chrysopraas en smaragden, blauwe lapis lazuli en bruinrode carneool, naast wit-, rosé- en geelgoud. En voor deze extravagante, temperamentvolle verzameling koos het merk een Italiaans supermodel en actrice als waardig ambassadeur: de schitterende Mariacarla Boscono.

Fotografie: Yvan Fabing

www.cartier.com

Tags

juwelen
cartier

Lees ook

Aanbevolen voor jou